Schimbalume

Despre

Aleg să văd lucrurile și altfel.

Aleg să rămân visător și să devin creatorul propriei mele lumi.

Vreau să mă cunosc, să știu încotro vreau să merg și de ce. Vreau să cresc puternic și optimist și să trăiesc cu poftă. Am să pun mâna să fac lucruri, ca să fac o diferența. Voi crea proiecte la care muncesc cu pasiune. Voi avea curaj să mă provoc zi de zi. Dacă o să cad, o să mă ridic mai puternic. O să fiu curios să descopăr tot ce e de iubit și admirat în lumea noastră.

Voi găsi și pe alții ca mine și voi învăța să creez cu ei lumea în care să ne placă la nebunie să trăim.”

El este Schimbălume, omul pe care noi l-am regăsit în Universitatea Alternativă, locul de unde a pornit totul.

Prima universitate din România condusă de proprii ei studenți, Universitatea Alternativă își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate. UA este cu un pas mai aproape de a-și atinge scopul cu fiecare student împlinit, care și-a găsit rostul în lume.

Credem că în lumea lui „așa este”, „așa trebuie”, „las` că merge și-așa” și „fiecare trage pentru el”, lucrurile se pot face și altfel. Am vrut să arătăm și celorlalți că se poate, că deja sunt mulți printre noi care aleg să schimbe lucrurile în lumea în care trăiesc. Totul în speranța că îi vom inspira și pe ceilalți să-și adune tot curajul și să-și transforme visele în realitate.

Suntem 5 studenți alternativi care am pornit în căutarea lui Schimbălume. Știm că sunt peste tot, în sport, în medicină, în antreprenoriat, în artă și vrem să-i punem în lumina reflectoarelor.

Cine schimbă lumea în jurul tăru? Dar tu, tu cum schimbi lumea?